jOUW STARTPAGINA

Hey projectleider! Welkom op deze startpagina waar je alles vindt om van jouw platform een succes te maken. Van handige links naar Admin en Toolbox tot de beschikbare hulplijnen als je er niet uitkomt. Impact made easy.
Veel succes en plezier!

Namens het hele team van NLvoorelkaar

Ellis, Wieke & Lindy

De basis

Hieronder vind je een overzicht van alle basiselementen om jouw platform op te zetten, beheren en laten groeien. 

DE E-LEARNING IS ER!

Wil jij alles weten over de werking van jouw platform? Of ben je nieuw en moet je nog leren hoe admin werkt? Of ben je gewoon opzoek naar wat nieuwe informatie? Bekijk dan eens onze e-learning. De e-learning is opgedeeld in verschillende onderwerpen. Zo kan je gemakkelijk een e-learning vinden die aansluit bij jouw interesses. Probeer jij het ook?

Supportmail

Al je vragen over het platform, technische vragen, vermoeden van bugs en vragen voor jouw IMPACT Adviseur kan je sturen naar NLvoorelkaar via support@nlvoorelkaar.nl. De collega’s van NLvoorelkaar staan hier voor je klaar om de vragen zo snel mogelijk te beantwoorden!

ADMIN

Met Admin beheer je jouw platform. Van het inrichten van jouw platform (bv pagina’s of menu wijzigen) tot het beheren  van deelnemers en hun activiteiten. Ook vind je er een handige resultatenmonitor om nog effectiever te kunnen matchen. 

TOOLBOX

De Toolbox is onze kennisbank: hier vind je meer dan 200 artikelen en video’s over werkelijk alles omtrent het platform. Van handleiding tot strategie, van best practice tot communicatieplan, allemaal op basis van onze ervaring in meer dan 60 gemeenten.

E-LEARNING

Speciaal voor jullie hebben we e-learnings ontwikkeld vanuit onze visie en methodiek. Wil je even je geheugen opfrissen? Heb je bepaalde taken overgenomen en weet je nog niet precies hoe alles werkt? No worries,.. Volg de e-learning en je bent weer helemaal up-to-date. 

KWARTAALRAPPORTAGE

Elk kwartaal ontvangen jullie een kant & klare kwartaalrapportage die inzicht geeft in de resultaten van jouw platform. Het is ook een handige manier om jouw netwerk te informeren of resultaten te rapporteren. 

GOOGLE ANALYTICS

Met Google Analytics krijg je een real-time overzicht van de bezoekers op jouw platform en wat zij voor activiteiten ondernemen. Handig voor bijvoorbeeld het analyseren van een campagne! Wij hebben deze tool voor je ingericht dus je hoeft alleen maar in te loggen. In dit artikel leggen we uit hoe het werkt.  

E-MAILBOX

Jouw platform verzendt 45+ automatische e-mails om deelnemers te matchen. Ook kunnen bezoekers via het platform contact opnemen. Deze mails worden verzonden vanaf en komen binnen op jouw lokale info e-mailadres. Inloggen en antwoorden gaat via Hostnet. 

LOKALE PROJECTLEIDERS

Vind hier alle contactgegevens van lokale projectleiders. Waarom het wiel opnieuw uitvinden. Bel ze om uitdagingen, vragen en successen met elkaar te delen. 

UPDATEMAILS

In de updatemail wordt elke maand besproken wat de nieuwste ontwikkelingen, adviezen en gebeurtenissen zijn. Vind hier alle updatemails terug!

AANMELDEN UPDATEMAIL

Wil je niks missen van alle ontwikkeling zowel op landelijk als lokaal niveau? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Wij zorgen dat je geen enkel nieuwtje meer mist!

ALLE LOKALE PLATFORMEN

Wil je eens een kijkje nemen op een platform van om eens even extra inspiratie op te doen? Zie je een mooie pagina? Vraag hen dan om de HTML-code om deze direct zelf te importeren. Klik hieronder op de knop om naar het overzicht te gaan van al onze platformen. 

SLACK

Via Slack heb je de mogelijkheid als voorelkaar platform (helaas niet mogelijk voor BUUV) om te communiceren met andere projectleiders en te leren van elkaar. Stel hier hulpvragen, vraag om tips en tricks en geef je ze vooral ook terug! Een collega die ook wilt deelnemen? Meld deze persoon dan hier aan

RELEASE NOTES

Elke 3 weken komt er een nieuwe versie van jouw platform live. We onderzoeken, verbeteren en innoveren. Soms klein en soms groot. In de release notes kun je precies terugvinden wat er verandert. Geen zorgen: als we actie van jou verwachten, dan sturen we je daar altijd los een e-mail over.  

MODULES

 

Naast de algemene dienstverlening zijn er ook verschillende modules die geïntergreerd kunnen worden met jouw platform. Hierbij een overzicht.

MAATJES TOOLKIT

Met de Maatjes Toolkit ga je actief aan de slag om de categorie maatjes nog meer uit te lichten op jouw platform. Actief eenzaamheid tegengaan in jouw regio! Meer weten hoe dat kan? Klik dan op onderstaande knop. 

BEMIDDELINGSMODULE

Met de Bemiddelingsmodule zorg je ervoor dat hulp vragen én bieden voor iedereen beschikbaar wordt, niet alleen de digivaardigen. Offline wordt met online verbonden. Meer weten hoe dat kan? Klik dan op onderstaande knop. 

BEURSVLOERMODULE

Wanneer je een Maatschappelijke Beursvloer organiseert, is het fijn om een website te hebben waar alle informatie terug te vinden is. Weten hoe je dit kan integreren met jouw lokale platform? Klik dan op onderstaande knop. 

TALENMODULE

 Met de talenmodule kunnen jij en jouw deelnemers van het platform met een druk op de knop het gehele platform vertalen. Er zijn nu al vier talen beschikbaar: Nederlands, Engels, Duits en Arabisch. Nieuwsgierig geworden, klik dan op onderstaande knop.

TO DO lijst projectleider

 

Vind hier de to do lijst van de projectleider. Vergeet nooit meer de meest urgente taken. 

Lees hier de terugkoppeling van afgelopen IMPACT exchange.

Bekijk hier de komende thema’s van de Communicatie Boosts. 

Vind hier wat je moet doen om ervoor te zorgen dat jouw lokale platform digitoegankelijk is.

Vind hier het linkje naar alle informatie omtrent de podcast zodat jij aan de slag kan met organisaties betrekken bij jouw lokale platform.

jOUW IMPACT aDVISEUR

Een IMPACT adviseur helpt je van jouw platform een succes te maken. Van implementeren tot marketing en van een resultatenanalyse tot meedenken over een impact vraagstuk waar we aan bij kunnen dragen. Wij ondersteunen je met onze kennis en kunde, ervaring én de ervaring van andere platformen.

Hoeveel mensen hebben jouw platform al bezocht?

Ontdek het met Google Analytics 🧐. We hebben het compleet voor je ingericht dus je hoeft alleen nog maar in te loggen om meer te weten over hoe vaak jouw platform bezocht is, wat de populairste pagina’s zijn, hoe goed jouw campagne gepresteerd heeft of waar mensen op zoeken.  

Gevonden worden in plaats van werven?

SEO vergroot je verbindbaarheid, zo hoef je minder te werven. Het platform is er al voor geoptimaliseerd, nu hoef jij alleen nog maar de content te plaatsen (en ook daar hebben we mooie templates voor gemaakt). 

Gratis effectief promotiemateriaal

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden met meer dan 60 andere voorelkaar platformen. Hier vind je gratis promotiemateriaal dat echt werkt én makkelijk naar jouw wensen aan te passen is. 

Ontdek in één oogopslag de resultaten van jouw inspanningen

Met de kant & klare kwartaalrapportage ontdek je alle belangrijkste resultaten in één oogopslag en zie je hoe je presteert ten opzichte van het verleden én anderen. Elk kwartaal komt ie automatisch naar je toe 💪

Stappenplan platform vullen

Hoor je pas net bij de club en ga je jouw platform vullen? Zie hier het stappenplan waarmee alles wat moeilijk was makkelijk wordt! 💥

Handleiding Admin

Nieuwe collega’s inwerken of juist verdiepen? Hier lees je precies hoe Admin werkt.